Arcmasszázs

A masszázs egy ősi gyógymód, kiemelt szerepe van a fiatalság, szépség megőrzésében.

Az arcmasszázs, ha azt szakszerűen végezzük az arc összes szövetére jótékony hatással van, amely különböző reflexfolyamatokon keresztül érvényesül. Kézi arcmasszázs során a bőr mechanikai ingereket kap, hiszen a kozmetikus keze érintkezik az arcbőr felületével. A két felület között súrlódás miatt hő keletkezik.

A hő az idegrendszeren keresztül is hat, megváltoztatja a bőr ereinek állapotát. Az arcmasszázs során a vérerek kitágulnak, az üres hajszálerecskék megtelnek vérrel, az arc izmai pedig ellazulnak. Gyorsabbá válik a tápanyag és a bomlástermékek áramlása a bőrben, így az arc felfrissül, az anyagcsere fokozódik, az arcszín felüdül. Az arcmasszázs fokozza a nyirokkeringést, ezáltal a bőr immunitását is elősegíti.

Az arcmasszázs során az arcot nagyon alaposan megtisztítjuk, megóvva így az arcot attól, hogy a rátapadt szennyeződések az arcmasszázs során bekerüljenek a bőr mélyebb rétegeibe.

A masszázs lépései a következők:

  • Binella Cell IQ arctejet,
  • Binella Cell IQ arctisztító zselét,
  • Binella Enzym Peeling krémet,
  • Binella Cell IQ Hyaluronos arcvizet és
  • Binella Meno Agent nagy hatóanyagtartalmú krémet használunk arcmasszázsod során.

Az arcmasszázst prémium minőségű Binella arckrémmel végezzük, amely Bio minőségű, ásványiolaj, parabén és parfüm mentes, illetve gazdag hatóanyagtartalommal rendelkezik. Kompatibilis az érzékeny bőrűeknek is.

Az arcmasszázs időtartama 30 perc.

Az arcmasszázs ára 6.500 Ft.

Foglalj időpontot!