1D, 2D, 3D, 4D, 5D és 6D műszempilla építés

A műszempilla napjainkban nagyon népszerű, hiszen rengeteg előnye van: hosszabbíthatjuk, dúsíthatjuk vele a természetes szempillákat. Ezeken kívül optikailag formázhatjuk vele a szemet, így megváltoztathatjuk a tekintetet. A műszempilla színe általában fekete, így nem szükséges minden nap a szempillaspirállal és a sminkeléssel időt tölteni. Többféle műszempilla építés érhető el és a "D-k" száma attól függ, hány műszempilla kerül felhelyezésre egy természetes szempillára. A műszempilla a helyes applikáció során teljesen kényelmes, nem okoz fájdalmat, és nem tesz kárt a saját szempilla állományban. Érdemes 2-4 hetente visszatérni a szempillás szakemberhez, hogy felfrissítse a műszempillákat, pótolja a hiányzókat.

Foglalj időpontot!

1D (azaz a klasszikus) műszempilla

Régi nevén 3D műszempillaként emlékszünk rá. Ez a legelterjedtebb elnevezés a szempilla-hosszabbítás területén. Ma ezt a technikát 1D-nek is nevezik, hiszen egy szempillára egyetlen szál műszempilla kerül.

Foglalj időpontot!

2D műszempilla

Ez a technika a duplázást jelenti, vagyis speciálisan könnyített pillák használatával egy természetes pillára két műszempilla kerül, így sokkal dúsabb hatás érhető el, a saját szempilla roncsolódása nélkül!

Foglalj időpontot!

3D műszempilla

Ezzel a műszempilla építő technikával 1 saját szál szempillára 3 szál műszempilla kerül.

Foglalj időpontot!

4D műszempilla

Itt viszont már 1 saját szál szempillára 4 szál műszempilla kerül.

Foglalj időpontot!

5D műszempilla

Foglalj időpontot!

6D műszempilla

Foglalj időpontot!