Ampullás fejmasszázs

Kényeztetés, ápolás és kezelés egyben!

Az új, 100% -os orvosi tisztaságú hatóanyag ampullás kezelésekkel, amelyekben a fő hatóanyagok az aminosavak (arginin, glutamin, ornitin, glicin, illetve cisztein) és vitaminok (nikotinamid, kalcium, pantenate, folsav, B6, biotin és B12), rendkívüli eredemény érhető el. Ezek az anyagok felveszik a küzdelmet a hajhullás ellen, erősítik a haj szerkezetét, csökkenti a haj oxidációs folyamatait. Válaszd ezt a kezelés budapesti szépségszalonunkban!

Az ampullák széles választékából tudjuk a számodra legmegfelelőbbet kiválasztani, aztán injekcióval vagy dermapennel a fejbőrbe juttatjuk. Aki fél a tűtől az se marad le, hiszen akár egy kellemes masszázzsal is ugyanolyan jó eredményeket tudunk elérni. Sőt, masszázzsal nemcsak hatóanyagot juttatunk be, hanem vérbőséget is fokozzuk, aminek sok jótékony hatása közül néhány a hajnövekedés serkentése, dúsító hatás hogy párat említsünk.

Gyere és adj meg minden szükséges tápanyagot a hajadnak a megfelelő növekedéshez, miközben kényeztetjük fejbőrödet budapesti szépségszalonunkban, prémium körülmények között!

Foglalj időpontot ampullás fejmasszázsra!

Foglalj időpontot!

 

x (x)
 
x (x)