Anti-age bőrfiatalító kezelés

Binella No Age: a kortalanul ragyogó bőr kulcsa!

Azért ajánljuk a Binelle Medical Beauty termékcsaládot, mert a legfejlettebb kozmetikai hatóanyagokat használja a tudomány jelenlegi állása szerint. A Binella Medical Beauty nemcsak az idő előtti bőröregedést gátolja meg, hanem egyben táplálja és feltölti ásványi anyagokkal a bőrt.

A Binella gyorsítja a sejtregenerációt és növényi őssejtekkel támogatja az emberi bőrsejtek működését. Ezzel fokozódik a sejtosztódás és így javul a sejtek anyagcseréje is, azaz a bőr egésze fiatalosabb és élettel teli lesz. Ne feledkezzünk meg arról sem, hogy felgyorsul a bőr természetes megújulási folyamata.

A Binella termékcsalád használatával lehetővé válik a bőr számára a fontos tápanyagok bevitele. Ezalatt azt értjük, hogy a bőr mélyebb rétegeibe jutnak ezek a tápanyagok és olyan formában, ami maradéktalanul hasznosulni tud. A vitaminok teljes skálája, enzimek, aminosavak, ásványi anyagok, nyomelemek és esszenciális zsírsavak, gyakorlatilag minden, ami szükséges.

Ennek eredményeként a sejtek élettartama jelentősen meghosszabbodik, a sejtműködés optimalizálódik. A termékekben található selyemproteinek és a biológiailag aktív hyaluronsav összekapcsolódik a bőrben, többszörösére emelve a bőr hidratáltságát, tömörségét és rugalmasságát.

Foglalj időpontot Binella Anti-age bőrfiatalító kezelésünkre Fifth Avenue Hair & Beauty budapesti kozmetikánkban!

Foglalj időpontot!

 

x (x)
 
x (x)