CND Plexigel zselé műkörömépítés

Miért válaszd a CND Plexigel zselé műkörömépítést?

A CND Plexigel az új és egyszerű módja a természetes köröm megerősítésének, a beszakadt vagy letört körmök kijavítsának, illetve a hosszabb körmök készítéséhez. A CND új műkörömépítő zseléje rugalmas, erős bevonatot képez a körmökön, amely védi a természetes körmöket és leoldható.  A leoldási idő körülbelül 20-30 perc, de ez az anyagvastagságtól függően változhat. A hatékonyság és a természetes köröm egészségének megóvása érdekében megreszeljük a zselés körmöket annyira, hogy ne érjünk a természetes körömlemezhez, majd a CND ápoló leoldójával leoldjuk.

A CND Plexigel vegán, nem tesztelték állatokon és 12 káros összetevő mentes! Nem tartalmaz toluolt, kámfort, formaldehidet, Di-butil-ftalátot (DBP), formaldehid gyantát, xilént, parabéneket, etil-toszilamidot, trifenilfoszfátot (TPP), MIT-t, állati eredetű összetevőket és glutént. Nagy előnye, hogy nem tartalmaz HEMA-t! Így valószínű, hogy nem okoz allergiát.

Foglalj időpontot!

Miért a CND?

A CND 1979 óta fejleszt professzionális szépségápolási termékeket. A szépség és az ápoltság a kéz- és lábápolásban való elterjedésében nagy szerepünk volt. A cég a szalonokban dolgozó körmösöknek mindent meg kíván adni, ami a legjobb minőségű szolgáltatáshoz szükséges: termékeket, szolgáltatásokat, oktatást és támogatást. A CND már több, mint 30 éve elkötelezte magát emellett és büszkén állítható, hogy forradalmasította a körömipart. Több mint 18 éve, a CND úttörő módon vezette be a körömipart a kifutókra, ezzel kijelentve, hogy a köröm az öltözködés és a divat része.