Dermapen kezelés

Bőröd megújítása, feszesebbé tétele, szerkezetének javítása – költséges, hosszadalmas terápiák helyett a bőr öngyógyító mechanizmusainak kihasználásával. Dermapen kezelés Budapesten!

Miből áll a kezelés?

A Dermapen egy apró tűszúrásokkal működő, ultramodern kozmetikai eszköz, mellyel teljesen fájdalommentesen több millió mikrosérülést ejtünk arcbőrödön. A sebgyógyulás érdekében nagy mennyiségű kollagén és elasztikus rost termelődik, ez a természetes folyamat épp ezért megújulásra serkenti a bőrödet.

Milyen eredményre számíthatsz?

Mivel ez a két fehérje (kollagén és elasztin) felel a bőr fiatalos rugalmasságért, bőröd feszesebb, homogénebb színű, üdébb lesz, pórusaid mérete csökkenhet.

Miért működik?

Bőröd legalsó rétege az úgynevezett stratum basale, az alaplemez, ez gondoskodik a bőrsejtek utánpótlásáról. Amikor felületes sérülések érik a bőrt (mint amilyen a Dermapen kis tűszúrásai) ezt a réteg nem károsodik, bőröd kollagén-és elasztikus rostok termelésével, nyom nélkül tünteti el a sérülést. Vagyis épp azokból az anyagokból ad egy kis utánpótlást, amelyek hiánya felel a ráncokért, a bőr megereszkedéséért.

(Ennek az ellenkezője is igaz: ha az alaplemez sérül, akkor már csak hegszövet keletkezésév
el pótolható a hiányzó rész. Ez látható hegesedéssel jár, a bőr elveszti funkciója nagy részét. Itt azonban tényleg az ellenkezőjéről van szó: a cél, hogy a bőr szebb legyen, mint előtte.)

Szervezeted öngyógyító képességén kívül a másik ok, amiért ez a kezelés működik, hogy az apró kis sérüléseken, csatornákon át nagy mennyiségű hatóanyagot, szérumot juttathatunk be. (És szívesen kombináljuk egyéb kollagénindukciós kezelésekkel is, mint savas kezelések vagy bőrcsiszolás.)

Hány kezelés szükséges?

Már egyetlen Dermapen kezelés is frissebbé teheti bőrödet, de általában 4-5 egymást követő kezelésből álló kúrát javasolunk, utána pedig fenntartó kezelést.

Bőröd a kezelés után további 72 óráig nagyobb mennyiségű hatóanyagot képes felvenni, így otthon, a javasolt professzionális készítményekkel is folytathatod bőröd megújítását. 

Ezekből a lépésekből áll a Dermapen kezelés:

  • Arctejjel letisztítjuk a bőrödet.
  • Arczselével folytatjuk az előkészítést.
  • Enzym peelinggel tesszük teljessé az elhalt hámsejtek eltávolítását.
  • Arcvízzel zárjuk az előkészítő szakaszt.
  • Érzéstelenítés következik (bár a kezelés még enélkül sem járna jelentős fájdalommal, egyéni érzékenység viszont lehetséges, jobb a teljes kényelem).
  • Jöhet maga a Dermapen kezelés: sok-sok apró tűszúrás, arcod egész területén elosztva.
  • Ha szeretnéd, elektroporációval (tű nélküli mezoterápiával) bevitt, személyre szabott szérummal vagy alginat maszkkal egészítjük ki a kezelést. Ez elősegíti a minél gyorsabb regenerációt, mivel a kezelés alapvetően bőrpírral jár. (Ettől egyébként nem kell tartanod, nem rosszabb, mint egy enyhe napégés, persze a káros hatások nélkül. Másnap enyhe bőrpír, harmadnapra púderszerű hámlás jelentkezik.)
  • A kezelést egy „második bőr” nevű, láthatatlan maszkkal fejezzük be, ami megvédi a bőrt az utca porától és az egyéb szennyeződéstől.

A kezelés ideje min. 60 perc, a külön kérhető elektroporáció 15 perc, az Alginat maszk újabb 30 perc (vagyis ezekkel együtt kb. 1 óra).

A Dermapen kezelésünk ára:
16.500 Ft
24 500 Ft (elektroporációval és csúcskategóriás anti-aging bőrfiatalító szérummal)

Válaszd a Dermapen kezelést budapesti kozmetikánkban és bőröd saját magát újítja meg!

Foglalj időpontot!

 

x (x)
 
x (x)
 
x (x)
 
x (x)