Férfi kezelés

Az ápolt külső nemcsak a nők kiváltsága és mindenki számára is vonzóbb egy ápolt üde arc, mint egy megfáradt, szürke arcbőr. Az ápoltság utal az igényességre, ami igen becsülendő tulajdonság.

Rendelkezésre állnak olyan modern kozmetikumok, amelyek használata nem igényel bonyolult procedúrát, rövid idő alatt maximális eredmény érhető el és nem hagy ragadós, fénylő nyomokat az arcon.

Foglalj időpontot!

A kezelés menete:

Először Binella Cell IQ Liquid Cleanser segítségével megtisztítjuk az arcbőrt és eltávolítjuk a szennyeződéseket. Az arctej ásványi anyagoktól mentes és gyengéd tisztítást tesz lehetővé, kiegyenlíti a bőr PH értekét. Olyan értékes ápoló anyagokat tartalmaz, mint a rozmaring, kankalin olaj, ligetszépe olaj es allantoin.

Binella Cell IQ Foam Cleanser habzó arctisztító géllel letisztítjuk az arctej maradványait. Ez az arczselé kellemes virágillatú, anélkül tisztít, hogy szárítana és kellemes tisztaság érzetet biztosít. Hatóanyagai az aromás virágesszenciák, allantoin, pantenol és biotin.

Ezután enzim peelinggel feloldjuk és eltávolítjuk az elhalt hámsejteket.

Binella Cell IQ Hydro Activ permettel tonizálunk és egyben semlegesítjük a vízben tálalható klór, illetve ásványi sók maradványait.

Következő lépes a deep peeling. Ez egyénre szabottan lehet mikrodermabrázió, savas kezelés vagy akár karbon peeleng is.

Hatóanyag bevitel teljesen egyénre szabottan, ultrahang vagy elektroporáció segítségével táplálja, hidratálja és serkenti a bőrt a megújulásra. A kedves vendég pihenését, felüdülését 30 perc arcmasszázs garantálja.

Szükseg szerint nappali krémmel, szemránckrémmel bocsájtjuk férfi vendégeinket útjukra.

Kérd Férfi kezelésünket budapesti kozmetikánkban!

Foglalj időpontot!

 

x (x)
 
x (x)