Fodrászunk

„A jó haj a szavaknál hangosabban beszél."

Sziasztok, Balázs vagyok! Mindig is fodrász akartam lenni, ezért egy álmom vált valóra, amikor elkezdtem tanulni a szakmát. A legszebb szakmák egyikének tartom, hiszen amellett, hogy kreativitást igényel, sosem unalmas. Aki ismer, az tudja, hogy az emberi kapcsolatok, a tartalmas beszélgetések épp olyan fontosak számomra, mint az, hogy minőségi munkámmal és profizmussal tegyem szebbé az emberek napját.

Minden egyes elkészített frizura egy újabb alkotás elkészítésére inspirál.

Maximalizmusom mindig precíz munkára ösztönöz, illetve tudásomat folyamatosan csiszolom és fejlesztem szakmai továbbképzéseken. Szakmám egyben a hobbim is! A mai modern szimmetrikus formák és színek legnagyobb kedvelője vagyok, viszont a klasszikusnak mondott dizájn sem áll tőlem távol.

Látogass el te is hozzánk, tapasztald meg milyen érzés az, mikor csak veled foglalkozunk kezeléseink alatt! Foglalj időpontot a weboldalunkon, hívj minket bátran a +36 20 414 4458-as telefonszámon vagy írj nekünk a Facebook oldalunkon. (Facebookon itt érsz el minket: https://www.facebook.com/fifthavenuebudapest)

Ha a MOM Park Bevásárlóközpont közelében jársz, gyere be hozzánk: 1126 Budapest, Hertelendy utca 4/b.

Foglalj időpontot!

x (x)
 
x (x)
 
x (x)