Hajvonal igazítás - Vitál hajkezelés

Egy megoldás az elülső hajvonal kopaszodására, hajritkulásra - nincs több Mickey egér effektus!

Ismerős a probléma ugye, mikor az elülső hajvonal két oldala elkezd kopaszodni és megritkulni? Van megoldás! Gyere el Vitál hajkezelésre a Fifth Avenue Hair&Beauty budapesti szépségszalonba és mi rendbe hozzuk, eltüntetjük a Mickey egér effektust.

A kezeléshez segítségül hívjuk a Dermapent is, amellyel maximalizálni tudjuk a hatóanyagbevitelt a bőrbe. A hajvonal igazításához, a hajritkulás vagy hajhullás ellen adunk neked egy hajtonikot is, amelyet használj naponta kétszer (reggel és este) otthon. Ez nagyon fontos! Látványos eredményt érsz el már két hónapos kezelés után, de a készítmény az ötödik-hatodik hónap után éri el a maximális hatásfokát. A hajvonalad lejjebb kerül, szexi babahajak dugják ki a fejüket és a hajritkulás a múlté. A homlokon lévő két háromszög is hajszálakkal fog feltelítődni, dúsabb, egészségesebb hajszálaid lesznek és a hajnövekedés is felgyorsul.

A mellékelt képek eredetiek, saját hajkezelésről készültek és 3 hónapos hajkezelés eredményét mutatja be.

A mezoterápiás, Vitál hajkezelés, hajvonal igazítás ára 25.000 Ft és 90 percet vesz igénybe. Az ár tartalmazza az otthoni használatra adott hajtonikot is, amely körülbelül 1 hónapra elegendő mennyiség.

Maga a hajtonik is megvásárolható budapesti szépségszalonunkban. Az ára 6.700 Ft, ami szintén körülbelül 1 hónapra elegendő mennyiség. A hajtonik után érdeklődj Fifth Avenue Hair&Beauty szépségszalonunkban a 1126 Budapest, Hertelendy utca 4/b. alatt vagy a +36 20 414 4458-as telefonszámon.

Foglalj időpontot!