Kevin Murphy TREAT.ME ampullás kezelés

Miért válaszd a Kevin Murphy TREAT.ME ampullás kezelést?

​A szalonkezelés lelke, az ampullás extra táplálás, amelyek az előkészítésnek köszönhetően mélyen a hajszálakba jutva heteken keresztül fejtik ki jótékony hatásukat, belülről építve, erősítve a hajszerkezetet. Molekuláris szinten kifejtett hatása által garantáltan hosszútávon javul a haj textúrája, természetes fénye és nedvesség tartalma, valamint a haj és a fejbőr általános egészségi állapota.

Foglalj időpontot!

Kevin Murphy ampullák

TREAT.ME MOISTURE Intenzív súlytalan hidratáló kúra dehidratált, göndör vagy kémiailag kezelt hajra. ​Az értékes olajok és növényi kivonatok nem csak hidratálják, de regenerálják és átalakítják, a hajszálak belsejéből indulva újra is építik a hajat a kezelés során, anélkül, hogy elnehezedne, újra kezelhetővé és élettelivé válik a haj.

TREAT.ME STRENGTH Intenzív kúra gyenge, töredezett, kimerült vagy károsodott hajra, mely rideg és törékeny. ​Fehérjék és aminosavak megfelelő kombinációjának segítségével helyreállítja a haj erejét, vastagságát és rugalmasságát. A haj visszanyeri életerejét, simává és rugalmasabbá válik, erővel töltődik fel, így ellensúlyozva a mindennapok igénybevételeit.

 

Foglalj időpontot!