Kozmetikusunk

„Kizárólag valóban hatékony termékekkel dolgozom!"

„Budai Zsuzsanna kozmetikus vagyok, a Fifth Avenue budapesti szépségszalon vezetője, a professzionális kozmetikai kezeléseken velem találkozhatsz. Téged még nem ismerlek jól, de azt már sejtem, hogy ami bőröd és hajad ápolását illeti, igényes vagy, nem elégszel meg bármivel. Megnyugodhatsz: a te magas mércéd egyben a miénk is. Ezért képezzük magunkat folyamatosan, ezért válogatjuk meg alaposan a kozmetikában és a fodrászatban használt termékeinket, gépeinket, eszközeinket. Szeretettel várlak, tapasztald meg, milyen az, amikor a szépséged előnyt élvez!”

Meglévő mimikai ráncaidat, mély barázdáidat csökkentenéd? Komolyabb anti-aging kezelés, vagy még csak a megelőzés, a törődés a célod? Jelenkezz be hozzám és sok szeretettel várlak budapesti kozmetikánkban!

Látogass el te is hozzánk, tapasztald meg milyen érzés az, mikor csak veled foglalkozunk kezeléseink alatt! Foglalj időpontot a weboldalunkon, hívj minket bátran a +36 20 414 4458-as telefonszámon vagy írj nekünk a Facebook oldalunkon. (Facebookon itt érsz el minket: https://www.facebook.com/fifthavenuebudapest)

Ha a MOM Park Bevásárlóközpont közelében jársz, gyere be hozzánk: 1126 Budapest Hertelendy utca 4/b.

Foglalj időpontot!

 

 

x (x)
 
x (x)
 
x (x)