Svédmasszőrünk

„A masszázs a test felületén manuálisan kivitelezett és terápiás céllal alkalmazott mechanikai inger, amely a szervezet válaszreakcióját, a fizikális gyógyhatást váltja ki.”

Popovics Péter vagyok, okleveles svéd és gyógymasszőr. Munkámat tekintve katonaként tevékenykedek. Egy szerencsés váltás következtében 2018-tól Budapesten szolgálok, de a masszőrséget is hivatásomnak tekintem. Még általános iskola végén fedezték fel a bennem rejlő lehetőségeket és habár botlábbal áldottak meg a focihoz, cserébe jó kézzel a masszázshoz. Később a családomban is volt alkalmam kamatoztatni ezen képességemet tolószékes nevelőapámon. Végső soron ez fogalmazta meg bennem az ötletet, hogy szakszerűen szívvel, lélekkel csináljam ezt a hivatást is.  Fontosnak tartom a fejlődést, ezért ennek jegyében képzem magam a munkámban és a magánéletemben egyaránt.  A testi fejlődés szintén elengedhetetlen az életvitelemhez, ezért a mentális frissességem és a munkám szakszerű ellátása érdekében rendszeresen sportolok.

 Úgy érzem minden nehézségben meglátom a lehetőséget. Pozitív munkamorálomnak hála, vendégeim a lehető legmagasabb színvonalon tudják igénybe venni a masszázs nyújtotta potenciált.

Céljaim:

 Hatalmas lehetőségeket látok a szakmámban és ehhez mérten nagy ambícióim is vannak benne. A közeljövőben a szakképzések mellett egyetemre is szeretnék jelentkezni mellyel még inkább kiegészíthetem a tevékenységemet. Továbbá távolabbi célom átadni mindazt amire szert tettem, mert hiszem ha többen lennénk ilyenek mókásabb lenne a világ.

Látogass el te is hozzánk, tapasztald meg milyen érzés az, mikor csak veled foglalkozunk kezeléseink alatt! Foglalj időpontot a weboldalunkon, hívj minket bátran a +36 20 334 8954-as telefonszámon vagy írj nekünk a Facebook oldalunkon. (Facebookon itt érsz el minket: https://www.facebook.com/fifthavenuebudapest)

Ha a MOM Park Bevásárlóközpont közelében jársz, gyere be hozzánk: Budapest 1126 Hertelendy utca 4/b.

Foglalj időpontot!