COCOCHOCO TARTÓS HAJBOTOX
A 8-16 HÉTEN ÁT DÚS, FÉNYES ÉS EGÉSZSÉGES HAJÉRT

A COCOCHOCO tartós hajbotox keratinos kezelés a tökéletes módja a haj újjáélesztésére. Különleges hatóanyagai bejutnak a hajszálak belsejébe, megvastagítják és megnövelik a vékony hajszálak rostjait. Így tartást és volument ad a tartás nélküli, lelapult hajnak.

Regenerálja a sérült hajszerkezetet, tartósan volumenizálja, valamint feltölti tápláló anyagokkal. Hosszútávon védelmet nyújt a haj számára a káros UV-sugarakkal szemben, valamint jobban ellenáll a nedvességnek és a párának. A kezelés hatására a haj gyorsabb növekedésnek indul, javul a haj textúrája, rugalmassá válik, nem töredezik és nem szárad ki. A COCOCHOCO hajbotox előtt és után 2 héttel nem ajánlott a hajfestés.

Fifth Avenue COCOCHOCO hajbotox
block-red-2 (Demo)
dots-pink-small (Demo)

Annak érdekében, hogy  a COCOCHOCO hajbotox kezelés hatása tartós maradjon, 3 napig ne moss hajat és ne csatolt össze, ne kösd fel, mert így megtörik a keratin a hajszálakban. Továbbá fontos, hogy használj szulfátmentes, illetve parabénmentes sampont és kondícionálót. Ezeket a termékeket szalonunkban is meg tudod vásárolni, fodrászunk segít kiválasztani a számodra megfelelő hajápolókat.

ÁRLISTA

  • COCOCHOCO hajbotox (rövid haj) 18.000 FT
  • COCOCHOCO hajbotox (félhosszú haj) 20.000 FT
  • COCOCHOCO hajbotox (hosszú haj) 22.000 FT
  • COCOCHOCO hajbotox (extra hosszú haj) 26.000 FT