DERMAPEN ARCKEZELÉS
A BŐR ÖNGYÓGYÍTÓ MEGÚJÍTÁSÁÉRT

A dermapen egy apró tűszúrásokkal működő, ultramodern kozmetikai eszköz, mely teljesen fájdalommentesen, több millió mikrosérülést ejt az arcbőrön. A sebgyógyulás érdekében nagy mennyiségű kollagén, illetve elasztikus rost termelődik és ez a természetes folyamat megújulásra serkenti az arcbőrt.

Ezért mondhatjuk, hogy a dermapen arckezeléssel az arcbőr megújul, feszesebb, egységesebbb és üdébb lesz, illetve javul annak szerkezete – költséges, hosszadalmas terápiák helyett a bőr öngyógyító mechanizmusainak kihasználásával. Ezzel a kezeléssel a pórusok mérete is csökkenhet.

Fifth Avenue dermapen arckezelés
block-red-2 (Demo)
dots-pink-small (Demo)

A dermapen kezelés az alábbi elven működik. A bőr legalsó rétege az úgynevezett stratum basale (alaplemez) és ez gondoskodik a bőrsejtek utánpótlásáról. Amikor felületes sérülések érik a bőrt (mint amilyen a dermapen kis tűszúrásai), akkor a bőr kollagént és elasztikus rostok termelésével, nyom nélkül tünteti el a sérülést. Vagyis épp azokból az anyagokból ad egy kis utánpótlást, amelyek hiánya felel a ráncokért és a bőr megereszkedéséért. Az emberi test öngyógyító képességén kívül a másik ok, amiért ez a kezelés működik, hogy az apró kis sérüléseken (jelen esetben tűszúrások okozta sérülések), csatornákon át nagy mennyiségű hatóanyagokat, szérumot juttathatunk be a bőrbe. Ezt szívesen kombináljuk egyéb kollagénindukciós kezelésekkel is, mint például savas kezelésekkel vagy bőrcsiszolással.

Már egyetlen dermapen kezelés is frissebbé teheti bőrödet, de általában 4-5 egymást követő kezelésből álló kúrát javasolunk, utána pedig fenntartó kezelést. A bőr a dermapen kezelés után további 72 óráig nagyobb mennyiségű hatóanyagot képes felvenni. Így a dermapen kezelés után, otthon is javasolt folytatni a bőr megújítását professzionális, valóban hatékony készítményekkel.

A KEZELÉS MENETE

Az dermapen arckezelés során először megtisztítjuk az arcbőrt a sminktől és az esetleges szennyeződésekől egy professzionális arctejjel, majd arczselével folytatjuk az arcbőr előkészítést. Ezután személyre szabott enzym peeling kezeléssel eltávolítjuk az elhalt hámsejteket, hogy azok ne zárják el a faggyúmirigy kivezető nyílását. Végül tisztító arcvízzel zárjuk az előkészítő szakaszt. A dermapen arckezelés nem jár jelentős fájdalommal, de egyéni érzékenység viszont lehetséges és ezért minimálisan érzéstelenítjük az arcbőrt. Ezután kezdődhet a dermanpen arckezelés.

Van lehetőség arra, hogy kiegészítsük a dermapen kezelést elektroporációval (tű nélküli mezoterápiával) bevitt, személyre szabott szérummal vagy alginat maszkkal. Ez elősegíti a gyorsabb regenerációt, mivel a kezelés alapvetően bőrpírral jár. Ettől egyébként nem kell tartani, mert nem rosszabb, mint egy enyhe napégés – természetesen káros hatások nélkül. A dermapen kezelés után másnap enyhe bőrpír, harmadnapra púderszerű hámlás jelentkezik. A kezelést egy „második bőr” nevű, láthatatlan maszkkal fejezzük be, ami megvédi a bőrt az utca porától és az egyéb szennyeződéstől.

ÁRLISTA

  • Dermapen arckezelés 18.500 FT