EKSEPTION ANTI-AGE ARCKEZELÉS HÁMLASZTÁSSAL HÁMLÁS NÉLKÜL
A RÁNCOK NÉLKÜLI, HIDRATÁLT ARCBŐRÉRT

Az egyetlen olyan lifting hatású anti aging deep peeling, azaz hámlasztó kezelés, melyet akár nyáron is lehet nyugodtan alkalmazni. Az anti age kezelés mélyen hidratál, csökkenti a mély ráncokat és szinte eltörli a finom ráncokat.

Az Eksaption professzionális anti-aging kezelés felveszi a harcot a bőr öregedésével és tökéletes arckezelés a megereszkedett bőr és a mély ráncok ellen. A kezeléssel ellensúlyozni lehet az arcbőrt ért UV-károsodást, feltölti a vízhiányos bőrt. Így az arcbőr hidratált és ragyogó lesz.

Fifth Avenue anti age arckezelés
block-red-2 (Demo)
dots-pink-small (Demo)

Az Ekseption anti age hatású arckezelés beállítja a bőr normál pH-értékét, így a bőr saját védő funkciója erősödhet. A kezelés során felhasznált különböző savak (magas koncentrációjú hyaluronsav és peptidek által) megújítják a bőr szerkezetét. A peptidek sejtszabályozó hatásának köszönhetően mélyen az epidermiszben javítják a bőrsejtek működését, aktiválják a bőr saját megújulási mechanizmusát, szabályozva a 28 napos bőrciklust. Így sokkal eredményesebb lesz az anti-aging arckezelés.

A kezelés nem ajánlott terhesség ideje alatt és diabétesz esetén.

A KEZELÉS MENETE

Az Ekseption anti age hatású arckezelés során először megtisztítjuk az arcbőrt a sminktől és az esetleges szennyeződésekől egy professzionális arctejjel, majd arczselével folytatjuk az arcbőr előkészítést. Arcvíz a következő lépés, mely tonizál és hyaluronnal dúsított, ezért hidratál is. A bőrtípusnak megfelelő Ekseption hámlasztó kiválasztása után felvisszük az arcbőrre, majd 3 perc múlva egy speciális permetet fújunk rá és ismét egy réteg hámlasztó anyagot. A folyamatot a bőrtípusnak megfelelően kétszer-háromszor megismételjük. Az anti age hatású arckezelés kezelés közben enyhe csípő érzést lehet tapasztalni, ami azonban csak múló kellemetlenség. Végül pedig semlegesítjük a hámlasztó anyagot, majd egy professzionális hidratáló krém befejezi a kezelést.

ÁRLISTA

  • Ekseption anti-age arckezelés hámlasztással hámlás nélkül 16.500 FT
  • Ekseption anti-age arckezelés hámlasztással hámlás nélkül elektroporációval és arcmasszázzsal 23.500 FT