KEVIN MURPHY TREAT.ME AMPULLÁS KEZELÉS
AZ EGÉSZSÉGES HAJÉRT ÉS FEJBŐRÉRT

​A szalonkezelés lelke az ampullás extra táplálás, amelyek mélyen a hajszálakba jutva heteken keresztül fejtik ki jótékony hatásukat, belülről építve, erősítve a hajszerkezetet.

Molekuláris szinten kifejtett hatása által hosszútávon javul a haj textúrája, visszanyeri természetes fényét és nedvesség tartalmát. A 26 aminosavat és antioxidánsokban gazdag tápanyagokat tartalmazó TREAT.ME kezelés szulfátmentes, illetve megőrzi a színét. Puhává és simává varázsolja a hajat.

Összegezve: hosszútávon javul a haj és a fejbőr általános egészségi állapota. Kezelhetővé, rugalmassá, simává és hidratálttá teszi a hajat.

Kevin Murphy TREAT.ME ampullás kezelés
block-red-2 (Demo)
dots-pink-small (Demo)

A Kevin Murphy TREAT.ME ampullás kezelésben olyan összetevők vannak, mint például cukornád, ami segít a haj nedvességtartalmának megtartásában vagy a mangóolaj, ami segít védekezni a káros UV-sugarak és a környezeti szennyeződések ellen. A japán zöld tea összetevője elősegíti a kollagén és az elasztin revitalizálását. Így ez a hidratáló kezelés erősíti a hajszálakat, valamit visszafordítja a hőformázás és a vegyszeres kezelések által okozott károkat.

ÁRLISTA

  • Kevin Murphy TREAT.ME ampullás kezelés 16.500 FT