SMINK
A TÖKÉLETES KÜLSŐÉRT

A smink szolgáltatásaink során megkeressük a hozzád leginkább illő stílust és színeket úgy, hogy a lehető legszebbnek, legmagabiztosabbnak érezd magad.

Egy jó smink kiemeli a stílusod és a karaktered, az önkifejezésed része. Legyen szó bármilyen alkalomról, egy jó smink mindig képes a varázslatra: hangsúlyozza, amit kell, elrejti, amit szeretnénk, magabiztossá tesz – és egy határozott nőnél nincs gyönyörűbb.

Fifth Avenue Szépségszalon Smink
block-red-2 (Demo)
dots-pink-small (Demo)

ÁRLISTA

 • Nappali smink 15.000 FT

  A nappali smink lényege, hogy természetes szépséget fokozzuk a bőrt egységes tónusra emeljük enyhe alapozással és az arc minden szépségét kiemeljük drasztikus változás nélkül. A szemeket lágyan hangsúlyozzuk.

 • Nappali smink + pilla 17.000 FT

  A szemeket műszempillával hangsúlyozzuk.

 • Alkalmi smink 20.000 FT

  Az alkalmi sminkben a tónusok hangsúlyosabbá válnak. Ennek lényege, hogy a megszokott hétköznapi sminktől eltérően erősebben hangsúlyozzuk a szemeket és bátrabbak lehetünk a rúzs választásnál. Lényegesebb szerepet kap a műszempilla, hiszen a viselése nem kellemetlen és vele lesz teljes az összkép.

 • Menyasszonyi smink 20.000 FT

  A megálmodott sminket teljesen az arcodhoz alakítjuk, amennyiben nincs konkrét elképzelés segítünk megtalálni a számodra megfelelőt. Az ár tartalmazza a próba sminket és a nagy napi sminket is! Az ár nem tartalmazza az utazási költséget Budapesten kívül!

Fifth Avenue Szépségszalon Smink