Rólunk

A Fifth Avenue valóban a szépség sugárútja, ahol Te mindig előnyt élvezel. Célunk, hogy bőröd és hajad szépségszalonunkban azt az ápolást kapja, amire valóban szüksége van.

Így gondoskodunk szépségedről:

Kozmetika

„Budai Zsuzsanna kozmetikus vagyok, a Fifth Avenue budapesti szépségszalon vezetője, a professzionális kozmetikai kezeléseken velem találkozhatsz. Téged még nem ismerlek jól, de azt már sejtem, hogy ami bőröd és hajad ápolását illeti, igényes vagy, nem elégszel meg bármivel. Megnyugodhatsz: a te magas mércéd egyben a miénk is. Ezért képezzük magunkat folyamatosan, ezért válogatjuk meg alaposan a kozmetikában és a fodrászatban használt termékeinket, gépeinket, eszközeinket. Szeretettel várlak, tapasztald meg, milyen az, amikor a szépséged előnyt élvez!”

Meglévő mimikai ráncaidat, mély barázdáidat csökkentenéd? Komolyabb anti-aging kezelés, vagy még csak a megelőzés, a törődés a célod? Jelenkezz be hozzám és sok szeretettel várlak budapesti kozmetikánkban!

Mi a professzionális bőrápolás legújabb trendjeit kínáljuk bőrödnek (Ekseption, Binella), valamint szükség szerint orvosi kezelést is javasolunk. (Ebben tapasztalt orvos partnereink vannak segítségünkre.) A felszínes tünetek elfedése vagy a költséges látszatmegoldások, felesleges kúrák erőltetése nem a mi világunk. Az olyan kezelésekben hiszünk, amelyek az otthoni ápolással kiegészítve látható eredményt hoznak: csökkentik a ráncokat, frissítik felújítják a bőrödet.

Ezekkel a márkákkal dolgozunk szépségszalonunkban:

 

           Dr. Kárász Viktória 

 

Kozmetikánk teljes mértékben VIP-szemléletű

  • A kezelőhelyiségben ittléted alatt nem tartózkodik más, csak Te, a kezelésed teljes ideje alatt kizárólag Veled foglalkozom. Nincsenek üresjáratok: nem hagylak magadra, nem kezdek más tevékenységbe, nem telefonálgatok, amíg például azt várjuk, hogy egy pakolás hatóideje leteljen. 
  • Abban is bízhatsz, hogy olyasmiért, amit te is meg tudsz tenni otthon a bőrödért, nem kell fizetned. Csak a professzionális alapanyagokat és eszközöket (egyszóval szakember közreműködését igénylő) kezelésért fizetsz
  • Sőt, ha azt szeretnéd, fontossági sorrendet is felállítunk, hogy mi az, ami feltétlenül szükséges a kívánt cél eléréséhez, legyen az akár egy otthoni arctej-tonik-krém készlet a megfelelő bőrápoláshoz. Nem egy-egy kezelésre szeretnék téged rábeszélni – az a célom, hogy tisztában legyél azzal, mi is jó a bőrödnek, így azzal is, milyen összetevőket tartalmazó krémekkel, készítményekkel ápold.
  • És ha már otthoni bőrápolás: természetesen minden hasznos tanácsot megkapsz az otthoni kezeléshez, és ha szeretnéd, az ehhez szükséges kozmetikumokat is beszerezheted tőlünk. (Akár külön otthonápolási tanácsadást kérhetsz szalonunkban, teljesen ingyenesen. Itt foglalhatsz időpontot a tanácsadásra
  • Komfortérzetedből nem engedek: tőlünk a kezelés végén nem csapzottan, kócosan, kipirosodott arccal távozol: külön fürdőszoba áll a rendelkezésedre sminkasztallal, hajszárítóval, hajvasalóval, hogy már a kozmetikából való kilépéskor is úgy érzed, megszépültél.

Ismerd meg kozmetikai kezeléseinket!

Foglalj időpontot!

Ingyenes tanácsadás
Tinédzser kezelés
Dermapen kezelés
Ekseption – Age less Peptid Peel
Anti-age kezelés
Mikrodermabrázió
Urbán tisztító kezelés
Férfi kezelés
Hyaluron-Urea-Kollagén ultrahangos kezelés

 

Fodrászat

  • A női és férfi fodrászati kezelések teljes palettáját kérheted tőlünk: hajvágást, hajfestést, melírt, balayage-t, tőfestést, szőkítést, alkalmi frizurát, hajújraépítést, férfi haj- és szakállvágást. Nézd meg részletes árlistánkat!
  • Szakembereinkre bátran rábízhatod magad, ha a szép, ápolt haj eléréséről van szó. Személyre szabott tanácsaikkal is elkényeztetnek majd: örömmel elmondják, hogyan vigyázhatsz a hajadra, hogy az mindig ép, dús és ápolt lehessen. Ismerd meg fodrászainkat és foglalj időpontot!
  • Szalonunkban kérhetsz ingyenes próbahajat, vagyis egyetlen tincs levágása vagy befestése nélkül tesztelheted, hogyan festenél egy új frizurával. Ne hagyd ki, kérj akár most időpontot!
  • Ahogyan megtaláljuk a hozzád illő frizurát, úgy rálelünk a hajaddal kapcsolatos gondok forrására is. Ha hullik, vékonyodik, károsodik a hajad, a probléma mélyére ásunk és akár orvos partnereinket bevonva keressük meg a valódi okokat.

Hajújraépítés
Ampullás fejmasszázs

Várunk a Fifth Avenue Hair&Beauty Fodrászat és Szépségszalonban, Budapesten!

Foglalj időpontot!

 

 

x (x)