CSIKÁSZ BALÁZS
FODRÁSZ

Sziasztok, Balázs vagyok! Mindig is fodrász akartam lenni, ezért egy álmom vált valóra, amikor elkezdtem tanulni a szakmát. A legszebb szakmák egyikének tartom, hiszen amellett, hogy kreativitást igényel, sosem unalmas. Aki ismer, az tudja, hogy az emberi kapcsolatok, a tartalmas beszélgetések épp olyan fontosak számomra, mint az, hogy minőségi munkámmal és profizmussal tegyem szebbé az emberek napját. Minden egyes elkészített frizura egy újabb alkotás elkészítésére inspirál.

Maximalizmusom mindig precíz munkára ösztönöz, illetve tudásomat folyamatosan csiszolom és fejlesztem szakmai továbbképzéseken. Szakmám egyben a hobbim is! A mai modern szimmetrikus formák és színek legnagyobb kedvelője vagyok, viszont a klasszikusnak mondott dizájn sem áll tőlem távol.

Szerintem a jó haj a szavaknál hangosabban beszél!

Népszerű szolgáltatásaim
block-red (Demo)
dots-pink-small (Demo)

Mások véleménye

D. Vivien
Cocochoco keratinos tartós hajegyenesítés (félhosszú haj)

Balázs fantasztikus szakember és emelett nagyon jó társaság is. 🙂 A mai haj egyenesítésem alatt is csodálatosan éreztem magam!

P. Nikolett
Hajvágás + mosás-szárítás (női hosszú haj)

Balázs kiváló szakember és fantasztikus személyiség! Csak ajánlani tudom, mivel egy abszolút exkluzív, minőségi szolgáltatást kaptam, nagyon tetszik a munkája, imádom a hajam, köszönöm szépen! 100% hogy visszatérő vendég leszek!

H. Mercedes
Cocochoco keratinos tartós hajegyenesítés (hosszú haj)

Sziasztok! Mindenkinek szívből ajánlom Balázst. Rendkívül ügyes, elképesztő tehetséges fodrász és nagyon jó társaság 😀 !! Szegénynek hozott anyagból kellett dolgoznia. Reményeim sem voltak már… házi vágás festés, szőkítés, vasalás 10 év kínzása után szegény hajam már feladta a harcot. Meglehetősen szkeptikusan ültem be a székbe. Hát ennek immár 3 órája, de még mindig csak nézegetem magam. A hajam gyönyörű, egészséges, selymes… Ez varázslat nem fodrászat!! Minden nehezen kezelhető hajjal megáldott nőtársamnak kötelező egyszer meglátogatni Balázst!!! Vadásszatok időpontot! 😀

N. Andrea
Cocochoco keratinos tartós hajegyenesítés (hosszú haj)

Nagyon kedves, udvarias, profi volt Balázs. Közben mindenféléről – köztük a szempillaépitésről is – beszélgettünk… Innivalóval és csokival is kínált… A szolgáltatás ára kedvezőbb volt, mint ahol korábban próbáltam. Az is tetszett, hogy egyedüli vendégként voltam a szalonban.

P. Katalin
Cocochoco hajbotox (hosszú haj)

Kellemes környezetű szalon! Nem szeretek fodrászhoz járni, de Balázs kedves, segítőkész hozzáállása segített változtatni ezen az érzésen. A hajkezelés jó hangulatban telt, az eredményt izgatottan várom! 🙂

Néhány munkám