Urbán tisztító kezelés

Az Urbán tisztító kezelés kifinomult bőrápolási megoldást kínál, mely tökéletesen illeszkedik a modern városi élethez. Mindenki számára ajánlott, aki maximalizálni szeretné bőre egészségét, fiatalos, sugárzó külsőre vágyik, illetve meg kíván szabadulni az UV-sugárzás-, a kék fény-, a légszennyezés- és a mindennapi, civilizációs környezeti tényezők káros hatásaitól.

Ez az anti stressz program a Binella Cell IQ Genistein termékcsaláddal otthon teljesen jól kiegészíthető. Így lesz a maximális hatásfok garantált. A termek az immunrendszer stabilizálásán keresztül segít megóvni a bőrsejtek egészséget és hatástalanítja a szabadgyököket az antioxidánsok, Q10, Genistein, őssejtek segítségével.

Kezelés menete:

Binella Cell IQ Liquid Cleanser segítségével eltávolítjuk a sminket és az egyéb szennyeződéseket. Az arctej ásványi anyagoktól mentes, így gyengéd tisztítást tesz lehetővé és kiegyenlíti a bőr PH értékét. Olyan értékes ápoló anyagokat tartalmaz, mint például rozmaring, kankalin olaj, ligetszépe olaj és allantoin.

Binella Cell IQ Foam Cleanser habzó arctisztító géllel letisztítjuk az arctej maradványait és az egyéb poláros szennyeződéseket. Egy kellemes virágillatú arczselé, anelkül tisztít, hogy szárítana, kellemes tisztaságérzetet biztosít. Hatóanyagai az aromás virág esszenciák, allantoin, pantenol és biotin.

Ezután enzim peelinggel feloldjuk és eltávolítjuk az elhalt hámsejteket.

Benella Cell IQ Hydro Activ permettel tonizálunk, egyben semlegesítjük a vízben tálalható klór és ásványisok maradványait.

A következő lépésünk az elektroporáció, egy 3-5 ml antioxidáns immunerősítő koktéllal, amit kiegészítünk a bőrtípusnak megfelelő hidratáló és tápláló összetevőkkel.

Végül pedig 30 perc nyugtató relaxáló arcmasszázs következik Binella Meno Age arckrémmel, ami tovább táplálja a bőrt különleges olajok és korszerű hatóanyagok keverékével; úgymint ceramid, rezorcin, glycirrizin, OPC stb.

Kérd az Urbán tisztító kezelést Fifth Avenue Hair & Beauty budapesti szépségszalonunkban!

Foglalj időpontot!

 

x (x)
 
x (x)