CND PLEXIGEL ZSELÉ MŰKÖRÖMÉPÍTÉS
A PRÉMIUM, KÁROS ÖSSZETEVŐ MENTES ZSELÉ KÖRMÖKÉRT

A CND Plexigel az új és egyszerű módja a természetes köröm megerősítésének, a beszakadt vagy letört körmök kijavítsának, illetve a hosszabb körmök készítéséhez.

A CND új műkörömépítő zseléje rugalmas, erős bevonatot képez a körmökön, amely védi a természetes körmöket és leoldható.  A leoldási idő körülbelül 20-30 perc, de ez az anyagvastagságtól függően változhat.

A hatékonyság és a természetes köröm egészségének megóvása érdekében megreszeljük a zselés körmöket annyira, hogy ne érjünk a természetes körömlemezhez, majd a CND ápoló leoldójával leoldjuk.

Fifth Avenue CND Plexigel zselé műkörömépítés
block-red-2 (Demo)
dots-pink-small (Demo)

A CND Plexigel vegán, nem tesztelték állatokon és 12 káros összetevő mentes! Nem tartalmaz toluolt, kámfort, formaldehidet, Di-butil-ftalátot (DBP), formaldehid gyantát, xilént, parabéneket, etil-toszilamidot, trifenilfoszfátot (TPP), MIT-t, állati eredetű összetevőket és glutént. Nagy előnye, hogy nem tartalmaz HEMA-t! Így valószínű, hogy nem okoz allergiát.

A CND 1979 óta fejleszt professzionális szépségápolási termékeket. A szépség és az ápoltság a kéz- és lábápolásban való elterjedésében nagy szerepünk volt. A cég a szalonokban dolgozó körmösöknek mindent meg kíván adni, ami a legjobb minőségű szolgáltatáshoz szükséges: termékeket, szolgáltatásokat, oktatást és támogatást. A CND már több, mint 40 éve elkötelezte magát emellett és büszkén állítható, hogy forradalmasította a körömipart. Több mint 18 éve, a CND úttörő módon vezette be a körömipart a kifutókra, ezzel kijelentve, hogy a köröm az öltözködés és a divat része.

ÁRLISTA

MANIKŰR

  • CND Shellac gél lakkozás CND Plexigel zselés megerősítéssel + manikűr 8.000 FT-tól

    12 káros összetevő mentes*, HEMA mentes gél lakkozás.

  • CND Plexigel zselé műkörömépítés CND Shellac gél lakkozással (S méret) 13.000 FT-tól

    12 káros összetevő mentes**, HEMA mentes műkörömépítés.

  • CND Plexigel zselé műkörömépítés CND Shellac gél lakkozással (M méret) 15.000 FT-tól
  • CND Plexigel zselé műköröm töltés CND Shellac gél lakkozással 10.000 FT-tól
  • CND Plexigel zselé műköröm eltávolítás és manikűr 5.500 FT-tól
Fifth Avenue CND Plexigel zselé műkörömépítés
EXTRA DÍJAK

Francia +1.500 Ft, babyboomer +1.000 Ft, körömnyomda +500 Ft és matrica +500 Ft. Teli köves díszítés +500 Ft/ujj.

*Nem tartalmaz toluolt, kámfort, formaldehidet, Di-butil-ftalátot (DBP), formaldehid gyantát, xilént, parabéneket, etil-toszilamidot, trifenilfoszfátot (TPP), MIT-t, állati eredetű összetevőket és glutént.

** Nem tartalmaz toluolt, kámfort, formaldehidet, Di-butil-ftalátot (DBP), formaldehid gyantát, xilént, parabéneket, etil-toszilamidot, trifenilfoszfátot (TPP), MIT-t, állati eredetű összetevőket és glutént.