BUDAI ZSUZSANNA
KOZMETIKUS

Budai Zsuzsanna kozmetikus vagyok, a Fifth Avenue szépségszalon vezetője és a professzionális kozmetikai kezeléseken velem találkozhatsz. Téged még nem ismerlek jól, de azt már sejtem, hogy ami bőröd és hajad ápolását illeti, igényes vagy, nem elégszel meg bármivel. Megnyugodhatsz: a te magas mércéd egyben a miénk is. Ezért képezzük magunkat folyamatosan, ezért válogatjuk meg alaposan a munkánk során használt termékeinket, gépeinket, eszközeinket. Szeretettel várlak, tapasztald meg, milyen az, amikor a szépséged előnyt élvez!

Meglévő mimikai ráncaidat, mély barázdáidat csökkentenéd? Komolyabb anti-aging kezelés, vagy még csak a megelőzés, a törődés a célod?
A professzionális bőrápolás legújabb trendjeit kínáljuk bőrödnek, valamint szükség szerint orvosi kezelést is javasolunk. Ebben tapasztalt orvos partnereink vannak segítségünkre. Az olyan kezelésekben hiszünk, amelyek az otthoni ápolással kiegészítve látható eredményt hoznak: csökkentik a ráncokat, frissítik felújítják a bőrödet.

Népszerű kezeléseim:
block-red (Demo)
dots-pink-small (Demo)

Mások véleménye

G. Andrea
Dermapen kezelés

Zsuzsihoz május óra járok dermapen kezelésre. Problémás bőröm ennek köszönhetően most először “kezelhetővé” vált. Szakmai tanácsai a mindennapokban is könnyen követhetők, személyisége pedig elfeledteti a minimális kellemetlenséget, ami esetleg az eljárás közben jelentkezhet. Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek, aki még keresi a “gyógymódot” a problémás bőrére.

F. Vágó Evelin
Mikrodermabrázió (arc) és elektroporáció

Nagyon örülök,hogy Zsuzsa kezei közé kerültem, szuperül végzi a munkájàt, nagyon kedves és profi!

P. Zoltán
Férfi arckezelés

Köszönöm, jó volt így a nap végén egy kis kikapcsolódás, és hogy mivel egy szombati eseményre készülök, így szakszerűen egy kíméletesebb arckezelést kaptam, hogy addig teljesen meg tudjon nyugodni az arcbőröm.