CND SHELLAC HIPOALLERGÉN GÉL LAKKOZÁS
A PRÉMIUM, KÁROS ÖSSZETEVŐ MENTES GÉL LAKKOZÁSÉRT

A CND Shellac gél lakkozás körömbarát, mert felvitelkor nem kell megreszelni és bufizni a körmöket. Így nem vékonyodik el a természetes köröm, illetve lámpázás ideje alatt (köttetés) nem okoz égető érzést. Gyors, tartós és természetes a CND Shellac hipoallergén gél lakk manikűr szolgáltatás, mert nem alulról vastag építőzselével, hanem felülről, erősebb fedőlakkal erősítjük a gél lakkozást. 

A CND Shellac gél lakk 12 káros összetevő mentes! Nem tartalmaz toluolt, kámfort, formaldehidet, Di-butil-ftalátot (DBP), formaldehid gyantát, xilént, parabéneket, etil-toszilamidot, trifenilfoszfátot (TPP), MIT-t, állati eredetű összetevőket és glutént. Nem tartalmaz HEMÁ-t sem, ami a leggyakoribb allergén összetevő a gél lakkokban. Így valószínű, hogy nem okoz allergiát.

Szalonunkban rengeteg CND Shellac árnyalat közül választhatsz!

CND Shellac gél lakkozás
block-red-2 (Demo)
dots-pink-small (Demo)

A CND Shellac Amerikában gyártott, bevizsgált gél lakk rendszer, amely a természetes köröm sérülése nélkül garantálja a tartósságot. A CND 1979 óta fejleszt professzionális szépségápolási termékeket. A szépség és az ápoltság a kéz- és lábápolásban való elterjedésében nagy szerepünk volt. A cég a szalonokban dolgozó körmösöknek mindent meg kíván adni, ami a legjobb minőségű szolgáltatáshoz szükséges: termékeket, szolgáltatásokat, oktatást és támogatást. A CND már több, mint 40 éve elkötelezte magát emellett és büszkén állítható, hogy forradalmasította a körömipart. Több mint 18 éve, a CND úttörő módon vezette be a körömipart a kifutókra, ezzel kijelentve, hogy a köröm az öltözködés és a divat része.

ÁRLISTA

MANIKŰR

 • CND Shellac hipoallergén gél lakkozás + manikűr 7.000 FT-tól

  12 káros összetevő mentes*, HEMA mentes gél lakkozás a természetes köröm megreszelése nélkül.

 • CND Shellac gél lakkozás CND Plexigel zselés megerősítéssel + manikűr 8.000 FT-tól

  12 káros összetevő mentes**, HEMA mentes műkörömépítés.

 • CND Shellac gél lakkozás pótlás / köröm 500 FT
 • CND Shellac gél lakkozás eltávolítás + manikűr 5.000 FT

PEDIKŰR

 • CND Shellac hipoallergén gél lakkozás + pedikűr 8.000 FT-tól

  12 káros összetevő mentes*, HEMA mentes gél lakkozás a természetes köröm megreszelése nélkül.

 • CND Shellac gél lakkozás pedikűr nélkül 5.000 FT-tól
 • CND Shellac gél lakkozás pótlás / köröm 500 FT
 • CND Shellac gél lakkozás eltávolítás + pedikűr 6.000 FT
EXTRA DÍJAK

Francia +1.500 Ft, babyboomer +1.000 Ft, körömnyomda +500 Ft és matrica +500 Ft. Teli köves díszítés +500 Ft/ujj.

*Nem tartalmaz toluolt, kámfort, formaldehidet, Di-butil-ftalátot (DBP), formaldehid gyantát, xilént, parabéneket, etil-toszilamidot, trifenilfoszfátot (TPP), MIT-t, állati eredetű összetevőket és glutént.

** Nem tartalmaz toluolt, kámfort, formaldehidet, Di-butil-ftalátot (DBP), formaldehid gyantát, xilént, parabéneket, etil-toszilamidot, trifenilfoszfátot (TPP), MIT-t, állati eredetű összetevőket és glutént.