COCOCHOCO TARTÓS KERATINOS HAJEGYENESÍTÉS
A 3-4 HÓNAPIG EGYENES ÉS GYÖNYÖRŰ HAJÉRT

A COCOCHOCO keratinos tartós  hajegyenesítés olyan fizikai fejlesztett keratin-alapú eljárás, amely nem károsítja a haj szerkezetét. Nagyjából 3-4 hónapig tartósan egyenes és gyönyörű marad a haj a megfelelő termékek, utasítások betartása mellett.

A kezelés során új kötések keletkeznek a hajszálak szerkezetében, a haj ezáltal erősebb, fényesebb, puhább és látványosan egészségesebb lesz. Többszöri használat esetén látványosan javul a hajszerkezet állapota.

A kezelés minden fajta hajra alkalmazható: természetes, festett, dauerolt, göndör, szőkített és erősen roncsolt hajra egyaránt. A tartós hajegyenesítés előtt és után 2 héttel nem ajánlott a hajfestés.

Fifth Avenue CocoChoco tartós keratinos hajegyenesítés
block-red-2 (Demo)
dots-pink-small (Demo)

A keratin egy olyan természetes anyag, amely javít a hajszálak szövetszerkezetén, azok állapotán és segít megtartani azok rugalmasságát. A COCOCHOCO tartós hajegyenenesítéshez használt anyagok természetes összetevőket tartalmaznak, mint például 24karátos aranypor, céklagyökér-kivonat, varázsmogyoró-kivonat, barckmagolaj, jojobamagolaj, E-vitamin vagy shea vaj… Nem tartalmaz formaldehidet. Annak érdekében, hogy hajad tartósan egyenes maradjon, a COCOCHOCO hajegyenesítő kezelés után 3 napig ne moss hajat és ne csatolt össze, ne kösd fel, mert így megtörik a keratin a hajszálakban. Továbbá fontos, hogy használj szulfátmentes, illetve parabénmentes sampont és kondícionálót. Ezeket a termékeket szalonunkban is meg tudod vásárolni, fodrászunk segít kiválasztani a számodra megfelelő hajápolókat.

ÁRLISTA

  • COCOCHOCO keratinos tartós hajegyenesítés (rövid haj) 20.000 FT
  • COCOCHOCO keratinos tartós hajegyenesítés (félhosszú haj) 22.000 FT
  • COCOCHOCO keratinos tartós hajegyenesítés (hosszú haj) 27.000 FT
  • COCOCHOCO keratinos tartós hajegyenesítés (extra hosszú haj) 31.000 FT