Manikűrösünk

„Önbizalomnövelés gyönyörű körmökkel!”

Sziasztok, Evelin vagyok - kézápoló és műkörömépítő. Már kiskorom óta közel állt a szívemhez a körmös szakma, mert itt ki tudom fejezni a kreativitásom és alkotási vágyam. Számomra a legfontosabb, hogy vendégeim mindig elégedetten álljanak fel a székemből. A munkám során hatalmas öröm, mikor látom a vendégem boldogságát, elégedettségét és így önbizalmat tudok adni neki. Ha valaki először jár nálam, az azt jelenti: megtette az első lépést és bizalmat szavazott nekem. Igyekszem minden tudásommal ezt a bizalmat erősíteni és meg is tartani.

Fifth Avenue Hair&Beauty budapesti szépségszalonunkban CND Shellac leoldható gél lakkal készítem neked a legszebb gél lakk manikűröket. A CND Shellac egy amerikai, prémium leoldható gél lakk és a szolgáltatás közben nem reszelem meg a természetes körmeidet. Így nem sérül a körmöd és a CND Shellac gél lakkra valószínűleg nem leszel allergiás, hiszen 12 káros összetevő mentes. Nem tartalmaz toluolt, kámfort, formaldehidet, Di-butil-ftalátot (DBP), formaldehid gyantát, xilént, parabéneket, etil-toszilamidot, trifenilfoszfátot (TPP), MIT-t, állati eredetű összetevőket és glutént.

Látogass el te is hozzánk, tapasztald meg milyen érzés az, mikor csak veled foglalkozunk kezeléseink alatt! Foglalj időpontot a weboldalunkon, hívj minket bátran a +36 20 414 4458-as telefonszámon vagy írj nekünk a Facebook oldalunkon. (Facebookon itt érsz el minket: https://www.facebook.com/fifthavenuebudapest)

Ha a MOM Park Bevásárlóközpont közelében jársz, gyere be hozzánk: Budapest 1126 Hertelendy utca 4/b.

Foglalj időpontot!