L'ORÉAL STEAMPOD KERATINOS KEZELÉS
A SIMA, TÁPLÁLT ÉS RUGALMAS HAJÉRT

A hajsimítás és a hullámosítás még nem volt ennyire egészséges, hiszen a magas nyomású gőz segítségével a L’Oréal Steampod keratinos ápolóiban található hatóanyagok a bejutnak a hajszál belsejébe. Egyesíti a hő és a gőz hatását, így még a legkuszább frizurával is megbirkózik.

A kezelés mélyen táplálja és regenerálja a hajszerkezetet és ápolja a hajvégeket. Védelmet nyújt a hajnak a külső káros hatásoktól, ami így megtartja éltető tápanyagait és hidratáltságát. Helyreállítja a haj rugalmasságát és tükörfényű csillogást, illetve természetes, lágy esést biztosít a hajnak. Simává és könnyen kezelhetővé teszi a hajat.

Fontos, hogy aznap vagy előző este mosott hajjal érkezz, máskülönben szükséges egy mosás-szárítás!

L'Oréal Steampod keratinos hajkezelés
block-red-2 (Demo)
dots-pink-small (Demo)

A L’Oréal Steampod egyszerre formázza és ápolja a hajat. A L’Oréal Professionnel első, saját fejlesztésű eszköze, mely a gőz erejével forradalmasítja a hajápolást és a simítást, valamint a keratint tartalmazó ápoló anyagokat mélyen a hajszál szívébe juttatja. A hajvasalás nem roncsolja a hajszálakat, hanem épp ellenkezőleg, segítségével ismét ragyogóak és élettel telik lesznek! A keratin összetevő beépül a hajszálba és ott kifejti regeneráló hatását. Segít, hogy a hajszál szerkezete megerősödjön és visszanyerje ellenálló képességét. A L’Oréal Steampod keratinos kezelésnek köszönhetően a haj puha tapintásúvá válik, csillogó és fényes lesz. Regenerálja a hajszálakat, valamint a haj felületét simává és csillogóvá varázsolja. A mélyen ható ápolás révén a természetes, festett, melírozott, szőkített vagy dauerolt haj egyaránt visszanyeri egészségét, valamint könnyebben kezelhetővé válik.

ÁRLISTA

  • L'Oréal Steampod keratinos kezelés 9.500 FT-tól

    Rövid haj: 9.500 FT, félhosszú: 10.500 FT és hosszú: 11.500 FT. Magasnyomású gőz segítségével a keratinos ápoló összetevők bejutnak a hajszálakba, mélyen táplálja és regenerálja a hajszerkezetet, ápolja a hajvégeket. FONTOS: aznap vagy előző este mosott hajjal érkezz, máskülönben szükséges egy mosás-szárítás!